bertemu kembali..
Setelah hampir 2 bln ku tidak menulis apa2 pn di blog ini, akhirnya senja Jumaat ini menyeru utk kembali mencoretkan sepatah kalam..Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..

Dan syukur sekali lagi pd Allah krn Allahkrn masih memberi peluang kpdku utk meluahkan sesuatu di benak fikiran hambaNya yg lemah ini..Bukan tiada idea utk ku menulis sebelum2 ini,namun kekangan masa dgn pelbagai tugas dan tanggungjwb menjdkan diriku lupa utk berbloging..

Terima kasih kpd shbtku,aisya yg x jemu2 memberi semangat kpd diri ini utk meneruskan perjuangan dalam dunia blog..Wlupn isi blog ini tidaklah memberi berjuta2 manfaat,sekurang2nya ku dpt jua berkongsi idea,pendapat dan pengalaman dgn shbt2,dekat mahupun jauh..insyaAllah..

Alhamdulillah,pd hari penghulu sgala hari ini,perjuangan diri ini dan shbt2 klas dlm menyiapkan semua assignment bg sem 3 akhirnya berjaya..KKP BA adlh yg terakhir bg kami..SELAMAT TINGGAL assignment..jumpa nex sem...hehheh...alhamdulillah..

Dan masa yg ada sementara menunggu detik 2 nov (exam) akan kami gunakan utk mengemaskini nota2,mengulangkaji pelajaran,menumpukan masa yg lebih utk kerja2 dakwah,usrah,smbil2 rehatkan minda dgn blog dan perkara2 y berfaedah.InsyaAllah..moga kami teguh berjuang dalam menuntut ilmu yg mendpt redaNya..amiin..

.. sesi pembentangan..

..khusyuk belajar..

0 Responses

Post a Comment

 • YM me!

  Followers

  PERJUANGANKU

  Pasti Tok Selehor
  (1994-1996)

  Sek Keb Kok Pasir
  (1997-2002)

  Maahad Muhammadi Perempuan,Kota Bharu
  (2003-2007)

  Darul Quran JAKIM,Kuala Kubu Bharu
  (29 Dec 2007-05 Julai 2008)

  IPGM Kampus Pendidikan Islam
  (14 Julai 2008-Dec 2013)